Zaštita privatnosti

Novinska agencija BETA PRESS d.o.o. (u daljem tekstu: Beta) preduzima sve nophodne mere u cilju zaštite ličnih podataka svojih korisnika, u skladu za važećim zakonima i propisima.

Podaci koje Beta obrađuje

Beta određene vrste ličnih podataka prikuplja i obrađuje isključivo u svrhu isporuke sadržaja i servisa, i to ime, prezime i Email adresu prijavljenog korisnika.

Pored navedenih podataka korisnika, Beta prikuplja i druge podatke u svrhu isporuke sadržaja, unapređivanja iskustva korisnika sajta i sigurnosnih procedura, kao što su: pretraživač, internet provajder, posećene stranice, uređaj, IP adresa, lokacija i sl. Nijedan od ovih podataka ne otkriva identitet posetioca.

Podaci koje Beta ne obrađuje

Beta ne prikuplja niti obrađuje lične informacije o svojim korisnicima i posetiocima, kao što su: starost, nacionalnost, pol, pripadnost religiji, politička orjentacija.

Svrha prikupljanja i obrade podataka

  • isporuka sadržaja i servisa
  • isporuka newsletter-a i sadržaja po izboru urednika, za koji se čitalac svojom odlukom prijavio i može se odjaviti u bilo kom trenutku
  • reagovanje na zahtele ili primedbe čitalaca i druga komunikacija
  • merenja čitanosti i angažovanja posetilaca
  • reagovanje na zlonamerne radnje
  • zahtevi koje pred Betu postave zakonska ili regulaciona tela

Mere zaštite i brisanje podataka

Beta primenjuje sve mere zaštite podataka svojih korisnika i čitalaca koje su na raspolaganju, uključujući kontrolu pristupa sistemu i podacima, kontrolu transfera, protokole enkripcije i druge mere.

Beta čuva podatke korisnika u vremenskom periodu potrebnom za izvršenje usluge i u skladu sa zakonom i briše ih u roku od 7 dana od dana prestanka usluge.

Korisnik ima pravo da zatraži izmenu ili brisanje svojih podataka u bilo kom trenutku.

Kontakt

Za sva pitanja o načinima na koje se obradjuju Vaši podaci, molimo da nas kontaktirate na sledecu adresu redakcija@dnevnievropskiservis.rs